Övervakningssystem WiFi - 2 kameror 2.0 megapixel

6.499,00 kr (ink. moms)

Övervakningssystem på 2.0 megapixel. CCTV med senaste H.265 som komprimering i övervakningssystemet och ‘SONY Low Illumination’ bildsensor i kamerorna, gör komprimeringen och bilden fenomenal. Program för mobiltelefonen medföljer! Få larm i mobiltelefonen/mailen när någon rör sig inom övervakningskamerans betraktningsvinkel. Ni ställer in i konfigurationen om ni inte vill ha larm/notifiering på vissa områden som kameran bevakar, t ex. bilar som passerar eller dyl. Övervakning även under mörker då den har infraröd belysning. Inga kostsamma abonnemang etc. tillkommer, utom vanlig internettrafik om ni ska övervaka över mobiltelefon.

Vi har tagit fram detta övervakningssystem med endast 2 kameror, då efterfrågan efter 2 kameror varit stor. I samband med detta har vi tagit in senaste tekniken/komprimeringen i systemet H.265/H.265+ och därmed kunna öka till hela 3.0 MP i kamerorna. Vi har varit först med det i Sverige med detta och vi driver vidare tekniken löpandes.

Övervakningssystemet lämpar sig för Villa, hem, kontor, butik lager eller någon annanstans (inomhus som utomhus). Systemet kommunicerar trådlöst mellan kameror och NVR med Wifi men trots det behöver varje kamera sin egen strömadapter, som medföljer.

Den NVR som medföljer är själva hjärnan i systemet! Den kommunicerar trådlöst med varje kamera och övervakningssystemet är lätt att installera. Dvs. anslut NVR till en lämplig skärm (TV eller dataskärm) med HDMI. Anslut därefter varje kamera till sin medföljande strömadapter, och varje kamera kommer att visas på skärmen, då kamerorna är förprogrammerade vid tillverkning att kommunicera med just er NVR.

I övervakningssystemet medföljer även en mobil-app som kan laddas ned ifrån Google Play eller APP Store (Android och iOS). Det innebär att om ni ansluter medföljande NVR till ert befintliga nätverk med internet-access, att ni då kan se kamerorna ”live” via er mobiltelefon (smartphone).

Ni kan spela upp på olika enheter: Smartphone, surfplatta och PC. Ni kan dessutom ta emot e-postmeddelande vid rörelse-detektering eller som en varning i mobilapplikationen. Ni får en superfin bild vid totalt mörker med hjälp utav inbyggda IR-lampor i kamerorna och varje kamera är IP66 klassad, dvs. väderbeständiga.

Notera att hårddisk idag ingår i detta system, något som vi införde 2018. Vi installerar 1TB hårddisk, konfigurerar och testar den innan leverans.

Liksom de flesta utav våra övervakningssystem är det 1-2 dagars leveranstid med DHL.

6.499,00 kr (ink. moms)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram