Rea!

Övervakningssystem WiFi - 2 kameror 5.0 megapixel NVR

10.499,00 kr 9.499,00 kr (ink. moms)

Detta är ett mindre övervakningssystem på otroliga 5.0 megapixel med 2 stycken övervakningskameror. Med senaste H.265 i övervakningssystemet är komprimeringen fenomenal. Varje övervakningskamera är i denna model uppgraderad till H.265, vilket gör att komprimeringen och data är framtidssäkrad. Program för mobiltelefonen medföljer! Få larm i mobiltelefonen/mailen när någon rör sig inom kamerans betraktningsvinkel. Ni ställer in konfigurationen om ni inte vill ha larm/notifiering på vissa områden som kameran bevakar, t ex. bilar som passerar eller dyl. Övervakning även under mörker då den har infraröd belysning. Inga kostsamma abonnemang etc.

Vi har tagit fram övervakningssystem med endast 2 kameror, då efterfrågan efter 2 kameror varit stor. I samband med detta har vi tagit in senaste tekniken/komprimeringen i systemet H.265/H.265+ och därmed kunna öka till hela 5.0 MP i kamerorna. Vi har varit först med det i Sverige med detta och vi driver vidare tekniken löpandes.

Övervakningssystemet lämpar sig för Villa, hem, kontor, butik lager eller någon annanstans (inomhus eller utomhus). Systemet kommunicerar trådlöst mellan kameror och NVR, men trots det behöver varje kamera sin egen strömadapter, som medföljer.

Den NVR som medföljer är själva hjärnan i systemet! Den kommunicerar trådlöst med varje kamera och övervakningssystemet är väldigt lätt att installera. Detta övervakningssystem är riktig ”plug and play”.
Dvs. anslut NVR till en lämplig skärm (TV eller dataskärm) med HDMI. Anslut därefter varje kamera till sin medföljande strömadapter, och varje kamera kommer att visas på skärmen, då kamerorna är förprogrammerade vid tillverkning att kommunicera med just er NVR.

I övervakningssystemet medföljer även en gratis mobil-app som kan laddas ned ifrån Google Play eller APP Store (Android och iOS). Det innebär att om ni ansluter medföljande NVR till ert befintliga nätverk med internet-access att ni då kan se kamerorna ”live” via er mobiltelefon (smartphone).

Ni kan spela upp på olika enheter: Smartphone, surfplatta och PC. Ni kan dessutom ta emot e-postmeddelande vid rörelse-detektering eller som en varning i mobilapplikationen. Ni får en superfin bild vid totalt mörker med hjälp utav inbyggda IR-lampor i kamerorna och varje kamera är IP66 klassad, dvs. väderbeständiga.

Not för att spela in och lagra, behövs en hårddisk installeras (ofta ingår en installerad hårddisk i köpet, genom en utav våra kampanjer).

10.499,00 kr 9.499,00 kr (ink. moms)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram