Rea!

Övervakningssystem WiFi - 4 kameror 1.0 megapixel NVR

6.720,00 kr 5.720,00 kr (ink. moms)

Detta övervakningssystem i WiFi innehåller 4 st övervakningskameror. Varje övervakningskamera kan arbeta genom WiFi mot medföljande NVR. Den NVR som medföljer har 2 kraftiga antenner för att ta emot WiFi ifrån varje övervakningskamera. Medföljande NVR kopplar ni enkelt in i ert befintliga nätverk, för att ta del av alla funktioner och finesser som levereras i detta övervakningssystem. Ni får ett övervakningssystem med bra bildkvalitet och ett mörkerseende upp till 30 meter.

Övervakningskameran har testats och klassificerats som IP66, dvs. de är väderskyddade. Kamerahusen kan därmed placeras utomhus under förutsättning att kamerorna är inom räckvidden för NVR (trådlöst).

Övervakningssystemet har massor utav funktioner och finesser (se spec. nedan). Bl.a. har övervakningskamerorna 3 stycken Array Led lampor per övervakningskamera. Array Led som är efterföljaren till IR Led, gör att mörkerseendet blir kraftigare och att lamporna håller längre.

NVR och övervakningskameror ska klara ett avstånd på hela 100m (öppen terräng). Har man problem med kraftiga betongväggar etc. löses det genom att ansluta berörd övervakningskamera via nätverkskabel då övervakningskamerorna även stödjer nätverkskabel (vanlig RJ45 kontakt).

Detta paket är väldigt enkelt att installera och konfigurera då systemet är färdigkonfigurerat, i den mening att kamerorna finner sin NVR med automatik trådlöst.

Det ni behöver ha i åtanke är att varje övervakningskamerakamera ska ha tillgång till ström i nära intill.

(**Not. HDD ingår i nuvarande kampanj**) Vill ni ha möjlighet att spela in på en hårddisk, komplettera då gärna med en hårddisk i lämplig storlek i samband med köpet utav övervakningssystemet (alternativet av hårddisk finns upptill av artikeln). Vid komplettering utav hårddisk installerar vi hårddisken och säkerställer funktionen innan frakt. Det går även bra att ni själva köpa en HDD och installera själva, men då med reservation att garanti och support kan bli påverkad.

Med en HDD kan ni spela in när någon/något rör sig framför kameran eller efter önskemål!

Behöver Ni ett övervakningssystem som tillåter er att övervaka 4 st övervakningskameror, är detta ett övervakningssystem vi kan rekommendera. Dessutom om ni ansluter ert övervakningssystem till ert internet via medföljande nätverkskabe, kan ni övervaka varje övervakningskamera genom mobiltelefon (Android, iPhone) på distans via medföljande mobilapp (notera att en lägre hastighet uppströms kan påverka kvalitén)

Behöver ni högre upplösning på övervakningssystemet, rekommenderar vi de kraftigare övervakningssystemen med en upplösning på 1280×960 eller 1920×1080.

Alla övervakningssystem ovan finns i 4 eller 8 ip-kamera utförande.

Detta övervakningssystem har vi ett stort lager utav, och nya leveranser fyller på varje vecka. Dvs. snabb leverans! Normalt 1-2 dagars leveranstid med DHL.

6.720,00 kr 5.720,00 kr (ink. moms)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram