Villkor & Information

Här finner du våra villkor och annan bra information

Vi erbjuder följande betalsätt

Swish
Direktbetalning via Swish är ett snabbt och enkelt betalningsalternativ. Betalsättet gäller ordrar från CCTV-reseller.com och förutsätter att du har Swish samt BankID säkerhetsapp på mobilen eller datorn. När du väljer Swish som betalningsalternativ fyller du i ditt mobilnummer som är kopplat till appen, och slutför köpet genom att följa instruktionerna på skärmen. Vårt nr till Swish är: 1232715894

Klarna
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom BankID eller tidigare konto hos dem så identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Paypal
Paypal är en världskänt betalningstjänst, med hög säkerhet, med olika betalningsalternativ för dig som kund. Mer information går att läsa på www.paypal.com

Payson
Detta är en svensk betalningstjänst som ligger i framkant kring säkerhet, med olika betalningsalternativ för dig som kund. Mer information går att läsa på www.payson.se

Faktura Företag
Sedan 2019 erbjuder vi endast Faktura genom Klarna. Vid beställningen väljer ni först Klarna och vid betalningsuppgifter väljer ni "Faktura".

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Läs mer om vår Integritetspolicy här!

Ytterligare information om vår Integrationspolicy finns att läsa här!

Bedrägerier

För att skydda företaget mot bedrägerier, väger vi och fotograferar varje försändelse! Detta för att skydda företaget emot förekommande försök till bedrägerier. Vid genomgång av material tar vi sedan beslut om ev. polisanmälan eller skadeanmälan.

Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

Amazon som samarbetspartner

En del av våra produkter vi marknadsför på CCTV-reseller.com är produkter vi marknadsför ifrån vår partner Amazon Associate. Dvs. dessa produkter tillhandahåller vi inte själva på lager utan köpet görs hos Amazon som är vår samarbetspartner.

CCTV-reseller.com Is an Amazon Associate we eran from qualifying purchases.
As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases. 

Med detta menas att vi tjänar pengar på att ni köper produkter genom Amazon Associate.

Leveranser och returer

Villkor för leverans anges i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 30 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Leverans sker för privatperson normalt genom avhämtning eller med Postnord MyPack Collect, Home eller Varubrev beroende på vikt och storlek, fritt vårt lager. Normal leveranstid 2-5 vardagar. På helgdagar sker inga leveranser och helger räknas inte som leveranstid. (Liggetid på utlämningsställe: fjorton dagar). För företag sker leveranser normalt genom DHL Servicepoint, DHL leverans till dörr, fritt vårt lager. För företag inom Stockholmsområdetanvänder vi i vissa fall olika budfirmor.

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Likaså ska returen vara spårbar via spårningsnummer som tex. Postnord eller DHL tillhandahåller.

14 dagars öppet köp
Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong. Likaså ska returen vara spårbar via spårningsnummer som tex. Postnord eller DHL tillhandahåller. Returkostnaden bekostas utav Er som kund.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas inte till vårt lager, utan till huvudkontoret:
Tomsjo Consulting AB
Ekstocksvägen 35
163 43 Spånga

Återbetalning
Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket.

Friskrivning

Då det händer att tekniken strular eller mänskliga faktorn kan göra misstag, så friskriver vi oss ifrån sådana missöden. T.ex. på sådant kan vara felaktigt pris eller annat som uppenbara felskrivningar/information.
CCTV-reseller.com Is an Amazon Associate we eran from qualifying purchases.
As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram